Pientä takapakkia

Blogin päivittäminen on jäänyt vuodeksi unholaan, mutta niin myös lainojen hoito. Vuosi sitten olin saanut homman hyvin rullaamaan ja kulutusluottoja oli jäljellä enää 3 860 euroa, mutta nyt on 6 200 euroa. On siis tullut elettyä ylivarojen ja lainaa on tullut lisää yli 2 300 euroa. Totuus on kuitenkin vähän pahempi, koska laskujen maksaminen on nyt noin kuukauden myöhässä. Tästä tulee noin 1 000 euroa lisää.

Tuudittauduin jotenkin ajatukseen, että nyt on homma hanskassa ja velat on kohta maksettu pois. Tarkka taloudenpito jäi pikkuhiljaa ja taas tuli tuhlattua rahaa kaikkeen enemmän ja vähemmän turhaan.

Taas pitää tarttua itseä niskasta kiinni ja ryhtyä toimeen. Laskeskelin pikaisesti kuluja ja nyt pitää aloittaa leikkaaminen, että voin lyhentää velkaani. Nyt on eletty noin 200 €:a miinukselle joka kuukausi ja tästä pitäisi saada 400 €:a pois. Näin voisin käyttää sen 200 €:a lainojen lyhentämiseen.

Nyt pitää hakata itselle kiveen tavoite. Tarkoitus on saada kaikki kulutusluotot maksettua vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tilannekatsaus 1.11.2023

Lyhennykset ja korot